Recenze

Zde vložíte recenzi na zakoupený produkt. Děkujeme za Váš čas.

Zpráva

* (Povinné)

Jana 25.8.2016 22:26:12

Hojdavak je neskutecny pomocnik pro zklidneni a uspavani miminka. Nase prvni dcerka trpela prvni 3 mesice na prdiky a bolesti briska, bohuzel jsme o teto skvele kolebce jeste nevedeli. Museli jsme ji unosit a pak opatrne polozit do postylky, aby tolik neplakala. Zada dostavala poradne zabrat. Druhou dcerku mame v kolebce skoro od narozeni, je to nase spokojene usmevave miminko. Dekujeme za tento vyrobek, ktery je zaroven i designovym doplnkem v nasem obyvacim pokoji.

Eva Jedličková 31.7.2016 20:30:06

Dobrý den,tímto chci poděkovat a vřele doporučit kolébku.Máme ji 14 dní.Náš 3 měsíční chlapeček,který měl velké bolesti bříška a špatne spal jak přes den,tak v noci,je od té doby spokojené a spavé miminko. Jsem za kolébku strašně ráda a opakuji to manželovi každý den:)!!

Petra Ohnsorg 26.7.2016 19:22:54

Dobry den, mam 7mesiciniho syna (hrozneho nespavce) a bohuzel az nyni jsem se o hojdavaku dovedela. Vyrobce pise nosnost sice 15kg (my mame 8,6), ale pouze do 9mesicu. Myslite, ze pokud si ho zakoupim ted, je sance ze v tom maly jeste chvili vydrzi? Musime uspavat na mici a spi v kolebce na koleckach (i v noci), v postylce od porodu jeste nevydrzel. Dekuji za nazory.

Felgrovi 22.6.2016 17:45:25

Hojdavak je skvělý. Máme ho pár dní a já ho zbožňuji :) naše dcera přes den spala sotva 20 minut a celý den jsme ji museli nosit a konejšit. Večerní uspávání trvalo i 3 hodiny... Teď sladce spinká i během dne a večer po koupání v hojdavaku do 10 minut usíná. Rázem máme spokojené a usměvavé miminko. Doporučuji všem rodičům a jejich miminkám :)

Petra Laulova 18.6.2016 20:49:47

Dobry den, rada bych podekovala za super vec, pouzivame velice casto a diky bohu mala spinka jako andilek????

Nikola 20.3.2016 14:44:46

Dobry den, i my jsme si houpacku Hojdavak koupili před narozením naší první dcery a jsme z ni naprosto nadšení :-) dle meho manžela jsou to nejlépe investované peníze:-) mala v ni odpočívá,pres den spinka a když nemá svůj den,tak ji polozeni do houpacky vždy uklidni . už ted máme strach,co budeme pouzivat,az se nám tam mala nevejde... Takže za nás určité super výrobek a můžeme jen dále doporucit .

Karolína 18.3.2016 21:08:14

Dobrý den, s hojdavakem jsme naprosto spokojeni. Máme dítko,co neumí spát jinde než v kočárku a hojdavak ulehčil našim nohám. Kéž bych o něm věděla dříve než v půl roce prcka. Poradila mi kamarádka. Je kvalitní a skvěle vymyšlený. Jen tak dál. Díky :)

Šárka Králová 17.3.2016 19:57:28

Dobrý den, jsem nadšeným fanouškem a prozatím potenciálním kupcem hojdavaku. Recenze mě jednoznačně přesvědčují, že bych tuto pomůcku ráda zakoupila pro naši holčičku, která se nám koncem května narodí. Je ale pár tzv. "šťouralů", kteří mě varují před tím, že si na usínání v kolébce navykne a později budeme otroky ve smyslu, že bude mít problém usnout v postýlce bez hojdání. Také mě varují před tím, že se při přendávání probudí a že v pozdějším věku může z kolébky vypadnout, protože bude chtít sedět. Mohla bych požádat o názor někoho, kdo již tyto zkušenosti má? Děkuji moc

Odpověď administrátora:

Dobrý den paní Králová, mám velikou radost, že se Vám líbí kolébka Hojdavak. Odchovala jsem v ní své dvě děti (nyní 4 a 1,5 roku) a ujišťuji Vás, že nemusíte mít žádné obavy. Kolébka je určená na denní spaní nebo na problematické noci. To znamená, že drtivou většinu nocí miminko spinká v postýlce v blízkosti maminky. S tím jak se bude zkracovat denní spaní se bude přirozeně omezovat čas strávený v kolébce. Pokud dítě přenesete do 20 min. po usnutí v kolébce, je více jak nepravděpodobné, že se probudí. Mají totiž v tuto dobu hluboký spánek (toto vypozorujete po čase sama). V pozdějším věku doporučuji dávat dítě do vaku pouze na dobu spánku. Moje děti tam již nechtěli čas v bdělém stavu trávit, jelikož se u nich naplno projevila přirozená zvědavost a zájem o okolí. V bdělém stavu trávily čas na hrací dečce na zemi nebo pod hrazdou, kde byly zavěšené hračky. Dítě v kolébce by mělo být stále na očích. Kolébku doporučujeme umístit ke křeslu nebo gauči, kam si budete moci při uspávání pohodlně sednout / lehnout a odpočívat. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat! S přátelským pozdravem Petra Holá

Nikol Nogolová 11.3.2016 19:51:13

Naše 4 měsíční Kristýnka měla období, kdy strašně špatně usínala. Ať jsem dělala cokoliv, neusla dřív než až kolem 2. ráno a i přes den toho moc nenaspala. Na Vánoce dostala Hojdavak, hned si ho oblíbila a problém s usínáním byl najednou fuč.Opravdu se nám ulevilo. Když už se unaví tak moc, že začne být protivná, nechce hračky, ani spinkat v postýlce, v Hojdavaku se zklidní a krásně usne. Ať přemýšlím jak přemýšlím, nemůžu najít jedinou, byť jen malinkou chybičku. Opravdu doporučuji všem a moc děkuji celému Hojda týmu za tuhle vychytanou a naprosto úžasnou kolíbku :D

Veronika Šťastná 9.3.2016 15:26:58

My, rodiče, jsme z Hoyda vaku nadšení. Nejvíc teda náš 3mesicni Prokop. Pořídili jsme mu ho ve 2 týdnech a ušetřili nervy z uspavani. Musím taky vyzdvihnout ochotu paní majitelky Hole, která mi po me objednávce,kterou jsem učinila 2 dny před Štědrým dnem,nabídla okamzitou dodávku, aby měl Prokop hezkyho Ježíška. Po nějaké době nám dokonce i přišla obálka s vylepšeným bezpečnostním provázkem. To se jen tak nevidí, že výrobce myslí na svého zákazníka i po uzavření obchodu. Za mě palec nahoru. Záměrně píši až po 3mesicnim testování, nenašla jsem žádný háček, vak je ušitý z kvalitního materiálu a drží jak má. Pruzina výborná, opravdu se ještě setrvacne houpe a taky se už vetsi mimino umí vlastními pohyby pohoupat i samo. A jak se ptala paní Ivana zda jde Hoyda přichytit do sádrokartonu - tak jde. Pokud máte doma kutila tak to zvládne. Máme ložnici v podkroví a pomocí drevene desky,kterou jsme 6ti vruty pripevnili do stropu a až k ní prichytili vak,drží to jako pribite. Přeji všem uživatelům ale i majitelům hodně pohody. Zdraví Veronika

Hojdavak 7.3.2016 01:12:34

Dobrý den, paní Bicková, mám radost, že Vás zaujala kolébka Hojdavak. Ať už se rozhodnote pro jakoukoliv závěsnou textilní kolébku, určitě Vám odvede dobrou službu. Co vím, u Hojdavaku máme jinou matraci a to molitanovou s vrstvou pohankových lusků, které mají ortopedické a termické vlastnosti - tzn. skvěle se přizpůsobí tělíčku a eliminují pocení. Navíc dává miminku určitý prostor, tak aby ho textilní vak neobepínal, ale stále tvořil příjemně uzavřený prostor. Dále je Hojdavak velice prostorný, aby bylo vkládání miminka mamince pohodlné (to víme od zákazníků, že řeší). Textilní vak je ušit ze 100% bavlny ve vazbě kepr, která je velice pevná a unese bez problémů i předškoláka. Pružina s nosností do 15 kg je velice měkká (měkčí než má konkurence - opět info od zákazníků) a při rozhoupání se pohupuje ještě chvíli sama. Stačíte si tak odskočit a miminko se stále bude pohupovat. Návod k použití a veškeré instrukce jsou velice přehledné a vše je dohledatelné i na našem webu. Přeji šťastnou ruku při rozhodování a budu doufat, že si vyberete Hojdavak :-) Hezké dny Petra Holá

Nela Bicková 4.3.2016 20:48:01

Dobrý den, pokud znáte, můžete uvést, jaký je rozdíl mezi značkou Hojdavak a Hacka od Pecha? Uvažovala jsem o koupi Hacka plus, neb to bylo první, co jsem z těchto "houpadel" našla. Ale jak víc hledám, kamarádka mi poradila Hojdavak a teď nevím, co je lepší.... Děkuji za odpověď a přeji pěkný den!

Ladka Budarova 15.2.2016 17:58:35

Dobry den,jsme velice spokojeni s hoida,nejprve si ho koupila dcera pro syna a když jsem viděla jak v něm Danecek krásně usíná tak jsem ho poridila i k nám,takže Danecek má jeden doma a druhy u babičky aby jsme nemuseli převážet.

Nikola 26.1.2016 11:52:12

Dobrý den, Hojdavak jsme si pořídili, protože jsme už nevěděli, jak naši malou Žofinku uspat. Pořád brečela a bez hodinového pohupování na rukou neusnula, a když se to nakonec povedlo, tak se za chvilku probudila a vše začalo nanovo. Hojdavak prolomil tento začarovaný kruh a zachránil tatínka před nervovým záchvatem :) Teď když je větší, tak hojdavak používáme hlavně na denní šlofíky a tím předcházíme přetažení a protivnosti. Naše malinká hojdavak zbožňuje a my si ho taky nemůžeme vynachválit. Moc Vám za něj děkujeme a přejeme mnoho úspěchů.

Hojdavak 20.1.2016 01:10:37

Dobrý den, velice nás těší Váš zájem o kolébku Hojdavak. Pokud máte stropy obloženy sádrokartonem, můžete využít zavěšení do zdi, mezi dveřní rám nebo na samostatném stojanu. Více naleznete zde: http://www.hojdavak.cz/c/jak-zavesit.V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.S přátelským pozdravem Petra Holáwww.hojdavak.cz

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Naše webová stránka ukládá data na vašem zařízení (cookies a úložiště prohlížeče), aby bylo možné identifikovat vaši relaci a dosáhnout základní funkčnosti platformy, zážitku z prohlížení a zabezpečení.
Můžeme ukládat data na vašem zařízení (soubory cookie a úložiště prohlížeče), abychom mohli poskytovat doplňkové funkce, které zlepšují váš zážitek z prohlížení, ukládat některé vaše preference bez uživatelského účtu nebo bez přihlášení, používat skripty a/nebo zdroje třetích stran, widgety atd.
Použití analytických nástrojů nám umožňuje lépe porozumět potřebám našich návštěvníků a tomu, jak naši stránku používají. Můžeme použít nástroje první nebo třetí strany ke sledování nebo zaznamenávání vašeho procházení našich webových stránek, k analýze nástrojů nebo komponent, se kterými jste interagovali nebo je používali, k zaznamenávání konverzních událostí a podobně.
Můžeme používat soubory cookie a nástroje třetích stran k vylepšení nabídky produktů a/nebo služeb naší nebo našich partnerů, její relevance pro vás na základě produktů nebo stránek, které jste navštívili na tomto webu nebo na jiných webových stránkách.
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení